“Bij ons vindt ieder talent zijn plek”

SportBSO de Grindslag

SportBSO de Grindslag

Doesburgseweg 20

7031 JC Wehl

 SportBSO de Grindslag bevindt zich in een eigen ruimte binnen de mooie sportaccommodatie van voetbalvereniging Concordia. Onze sportieve BSO is gericht op sport en spel en toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar. Na een schooldag en in de vakanties is het dé plek waar kinderen hun energie kwijt kunnen en zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. SportBSO de Grindslag focust zich op sporten in de buitenlucht, waardoor de opvangdag voor kinderen leuk en gezond is.

Hoe ziet mijn middag bij de SportBSO eruit?

Als mijn schooldag erop zit, pak ik mijn school-/ sporttas en loop ik onder begeleiding samen met mijn sportmaatjes naar de SportBSO. Als ik daar ben, staat er fruit en drinken voor mij klaar. Nadat ik mij heb omgekleed ga ik met een gediplomeerd sportleider deelnemen aan de verschillende sport- en spelactiviteiten op het veld. Dit kan zijn op het grasveld, het kunstgrasveld, het pannaveld of het beachveld. Geruime tijd ben ik lekker in beweging en geniet ik van de afwisselende spelvormen. Ik maak kennis met diverse sporten (verwerkt in een jaarplanning inclusief clinics) en ga ontdekken waar mijn talent ligt. Plezier staat bij deze zoektocht voorop!

Na het sporten geniet ik van een gezonde versnapering in de binnenruimte. Daarna kan ik kiezen voor een chillmoment binnen in de vorm van strips lezen, muziek luisteren, gezelschapsspel spelen etc. of als ik energie over heb dan ga ik buiten nog wat ondernemen. Om 17.15 uur komen we kort samen om de sportmiddag af te sluiten, ik kan aangeven wat ik van het activiteitenaanbod vond. Als ik nog een voetbaltraining heb en deze sluit aan bij de eindtijd van de SportBSO dan kan ik mijn meegebrachte sportmaaltijd nuttigen.

Hoef ik niet naar school i.v.m. een studiedag of tijdens schoolvakanties dan kan ik een ochtend, middag of hele dag naar de SportBSO.