Wie ben ik

20151003-DSC_2117 Mijn naam is Ingrid Coenen. Ik woon in Didam samen met mijn man,  en onze twee kinderen. In 1998 en 1999 werkte ik in de zomerperiode op verscheidene campings in binnen- en buitenland. Hier ontdekte ik hoe leuk en fijn ik het vond om met kinderen te werken. In 2000 besloot ik daarom met de PABO te gaan starten welke ik in 2004 met succes heb afgerond. Voor en tijdens deze studie werkte ik al als onderwijsassistent en na mijn studie heb ik nog 3 jaar als leerkracht in groep 1/2 gewerkt. Ik miste toch wel de speelse en de vrijblijvende kant van het werken met kinderen en ben daarom aansluitend gaan werken op een kinderdagverblijf. Ook werkte ik een aantal middagen op de BSO. Alles bij elkaar heb ik inmiddels 8 jaar werkervaring met kinderen.
Nadat in 2009 mijn zoon en in 2011 mijn dochter is geboren, ben ik tijdelijk ander werk gaan doen. Ik wilde even alle aandacht op mijn eigen kinderen richten. Toch, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Nu mijn eigen kinderen inmiddels naar school gaan mis ik het werken met kinderen enorm. De ontwikkeling van kinderen en het stimuleren en begeleiden van hun spel is altijd mijn passie gebleven.

Om deze reden heb ik daarom besloten deze passie weer op te pakken en dit keer mijn talent en kennis te gebruiken om een eigen gastouderopvang te beginnen.