Referenties/ervaringen

Wat zijn jouw ervaringen met Talent Kinderopvang?

Deel dit met anderen![bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart-empty”]

8 Responses to “Referenties/ervaringen”

 1. Cindy Palmers

  In 2015 is ons meisje 1 maand bij talent kinderopvang geweest omdat onze eigen oppas op vakantie was. Ik heb hier een hele goede ervaring mee. Ons meisje ging er erg graag heen en we kregen haar aan het eind van de dag uitgerust en voldaan mee. We merkte om dat ze in deze zeer korte tijd veel leerde. Ik kan het een ieder aan raden.

  Beantwoorden
 2. Susanne Peters

  Vanaf januari van dit jaar gaat mijn dochter naar talent kinderopvang. Ze gaat er ontzettend graag heen. Naast dat ze er ontzettend veel leert onderneemt Ingrid ook ontzettend veel met haar en is ontzettend lief voor haar.
  Kortom een echte aanrader als je persoonlijke opvang zoekt voor je kind.

  Beantwoorden
 3. A. Jansen

  Onze zoon gaat sinds mei naar Ingrid toe, een maandje nu dus. Hij is nu bijna een half jaar oud en ik vond het eerst heel moeilijk om hem over te dragen aan iemand anders. Ingrid was heel prettig/lief/geduldig in de omgang met hem wat mij een goed en vertrouwd gevoel gaf. De leuke foto’s tussendoor en de fijne communicatie onderling: zeer positief!
  En het belangrijkste; mijn zoon gaat er vrolijk heen en komt vrolijk weer terug dus wat wil je nog meer!

  Beantwoorden
 4. B. Jansen

  We hebben bewust voor een gastouder gekozen, omdat het kleinschallige en toch samen met andere kinderen, ons het meest aansprak.
  We hebben voor Ingrid gekozen en sinds een aantal weken is zij onze gastouder van onze zoon van 4 maanden.

  Daar waar ik vantevoren erg tegenop zag is mij allemaal ontzettend meegevallen en ik laat onze zoon met een goed gevoel achter.

  Dat komt onder andere doordat Ingrid een hele prettige wenperiode had bedacht, waarin het wennen heel geleidlijk werd opgebouwd. Hierin kon ik aangeven of ik dit prettig vond. Wat mij veel ruimte gaf was de afspraak dat ik hem ten alle tijden kon ophalen, langs komen of bellen, op het moment dat ik onze zoon teveel zou missen.

  Verder is er laagdrempelig contact met elkaar; ik kan, zonder mezelf bezwaard te voelen, vragen hoe het gaat, middels een appje. En vaak krijg ik een foto of een filmpje opgestuurd. Erg leuk en fijn om te zien hoe hij bijvoorbeeld aan het spelen is.
  De communicatie en afspraken verlopen allemaal heel natuurlijk en makkelijk.

  Wanneer ik mijn zoon achterlaat straalt hij helemaal en heeft hij geen oog meer voor mij. Daaraan zie ik dat hij helemaal op zijn gemak is. Je ziet dat Ingrid oprecht geinterresseerd is in mijn zoon en ze doet erg haar best om hem te ‘lezen’/begrijpen. Heel vaak klopt het en soms leer ik wat nieuws over mijn zoon!

  Wij zijn erg blij met een ‘onze’ lieve gastouder.

  Beantwoorden
 5. Sylvia

  Sinds mei dit jaar gaat onze dochter van nu 8mnd naar Ingrid/talent gastouderopvang. Onze ervaring met Ingrid is zeer positief, ze neemt de tijd voor ieder kind en probeert ieder op hun eigen niveau / tempo te laten ontwikkelen. Tijdens de opvang is er regelmatig contact in de vorm van een berichtje / foto of filmpje wat erg prettig is! Ons meisje gaat met een glimlach naar Ingrid toe wat voor ons genoeg zegt!

  Beantwoorden
 6. femke

  Onze dochter gaat sinds juli naar ingrid. We zagen er in het begin heel erg tegen op op onze dochter daar achter te laten maar dochter vindt het het super leuk. Als ik haar breng en ze is binnen en heeft de jas nog niet uit of ze zegt al daag mama. ze gaat met veel plezier naar toe en als ik haar op haal is net ze vrolijk.
  regelmatig krijg ik een foto of een berichtje via de app. wat ze allemaal aan het doen is.
  Ik werk in de zorg en heb flexibele opvang nodig.die mogelijkheid is er gelukkig.
  wij zijn zeer tevreden over ingrid

  Beantwoorden
 7. Charline Suers

  Onze dochter gaat nu ongeveer een jaartje naar Ingrid. Ondanks dat ze nog jong is, zie ik dat ze erg vertrouwd is met Ingrid en dat ze in goede handen is. Ingrid kijkt goed naar wat ze nodig heeft en overlegd als ze dingen signaleerd en hoe ze het dan moet aanpakken of hoe wij het aanpakken. Dit ervaren wij als heel prettig. De communicatie is open en verloopt goed.
  Ze is erg lief voor haar en onderneemt veel. Onze dochter gaat met veel plezier naar Ingrid. Wij wilden graag kleinschalige en persoonlijke opvang, als je dat zoekt zit je bij Ingrid goed!

  Beantwoorden
 8. Bregje

  Onze dochter Madelief gaat al ruim een jaar na Ingrid. Maar zelfs voordat ze bij haar kwam hebben we Ingrid’s hulp al ingeschakeld. Madelief sliep als pasgeboren baby erg slecht en Ingrid heeft ons geholpen hiermee. Haar geduld en kennis over baby’s en slaaprituelen hielp ons enorm. Toen Madelief even later bij Ingrid op de opvang kwam, sliep ze al stukken beter. Talent Kinderopvang is ideaal, want je krijgt het beste van twee werelden: het huiselijke en gezellige van een gastouder, maar ook de kennis en structuur van een juf, aangezien Ingrid daartoe opgeleid is. Madelief leert ontzettend veel op het gebied van taal, motoriek en omgang met andere kinderen. Er is structuur maar er mag wel ├ęcht gespeeld worden. Uitstapjes, knutselen, buiten spelen, het kan en mag allemaal. Ik sta elke keer weer verbaasd van Ingrid’s creativiteit, hoe weet ze het te verzinnen?! Madelief rent ’s ochtends gillend van plezier naar binnen en ik haal haar moe en voldaan aan het eind van de dag weer op. Tussendoor ontvang je ook nog leuke foto’s, erg fijn als je tijdens een lange werkdag je meisje mist. Wij zijn zeer dankbaar dat we Ingrid hebben gevonden!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *